Wellness & fitness

Panziónk számos, testi és lelki feltöltődést biztosító szolgáltatással járul hozzá vendégeink pihenéséhez. A wellness és fitness lehetőségek kialakításánál arra törekedtünk, hogy valamennyi korosztály számára tartalmas legyen a nálunk eltöltött idő. Szabaduljon ki a megszokott hétköznapokból, töltődjön fel a Tokajer Wellness Panzióban!

Strandélmény
Kültéri medence és napozó terasz

6 * 2,5 méteres, 120 cm vízmélységű, úszásra és pancsolásra is alkalmas kültéri medencénknél nyugodt környezetben pihenheti ki a hétköznapok fáradalmait.

Relax és feltöltődés
Pezsgőfürdő

A 36 °C -os  jacuzzi a tökéletes pihenés, a test és lélek ápolásának eszköze. A vízsugarak masszírozó hatásának köszönhetően oldja a stresszt, csökkenti a szorongást és ellazítja az izmokat. Élje át nálunk a pezsgőfürdőzés élményét!

Nem csak a hűvösebb napokra! 
Beltéri fűtött medence

Beltéri 5 * 2,5 méteres, 1,2 méter mély medencénk fűtött, így rossz idő esetén is megfelelő választás. Ússzon egyet, majd válasszon további wellness szolgáltatásaink közül! 

Lazuljon el!
Új kültéri medence hidromasszázsfunkcióval

8 * 2,5 méteres, 1,2 – 1,4 méter mély megújult kültéri medencénk már hidromasszázs funkcióval is rendelkezik. A levegő és víz megfelelő arányú keverésével a több ponton elhelyezett fúvókákon át erős vízsugárral masszírozza és lazítja el a testet. Koronázza meg a napját egy hidromasszázzsal!

20210511_130452.jpg
Lélegezzen egészségesen
Sókamra

A sókamra használata tisztítja a tüdőt, javítja a légzést és a közérzetet, ápolja a bőrt. A légúti megbetegedésre gyakorolt jótékony hatása megelőzésre és kezelésre egyaránt alkalmas. A sókamra használata közben pihenhet és relaxálhat, az ideális idő 30-45 perc.

Élvezze a szauna testre és lélekre gyakorolt hatását
Finn szauna

A 6 fő befogadására alkalmas finn szaunánkban az ajánlott hőmérséklet 75-90 °C. Használata ellazít, javítja a vérkeringést, immunerősítő hatású, bőrünk melegben kitágult pórusain keresztül pedig távoznak a salakanyagok. Egy menetben 5-15 perc ajánlott, ami egymás után 2-3 alkalommal ismételhető, menetek között 10-15 perces pihenő és hideg zuhany javasolt.

Méregtelenítés
és egészségmegőrzés
Infra szauna

A 40-60 °C-os infra szaunánk befogadóképessége 2 fő. Az ajánlott tartózkodási idő 30-40 perc. Az infra sugarak akár 4 cm mélyen a bőr alá hatolva fejtik ki hatásukat. Számos kedvező hatása ismert: vérkeringés javító, immunerősítő, fájdalom csillapító, stressz oldó, méregtelenítő, elősegíti az izmok és szövetek gyógyulását, emellett feszesebbé válik a bőr, csökkenti, vagy eltünteti a bőrhibákat. A szauna használta előtt, közben és után is sok folyadék fogyasztása javasolt.

Ha a nap nem elég 
Szolárium

Barnulni vágyó vendégeinket fekvő szoláriumunk várja.

A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

Maradjon formában 
Fitness

Ne hanyagolja el a megszokott edzést, maradjon formában kardio- és fitness gépeink segítségével: szobakerékpár, evezőpad, taposógép, kombinált edzőgép, egykezes súlyzók.