Szabadidő

Panziónk gondoskodik arról, hogy az aktív kikapcsolódást kereső vendégeink számára is változatos lehetőségeket kínáljon. Fedezze fel kerékpárjainkkal a környéket, vagy válasszon szabadidős játékaink közül és kapcsolódjon ki családjával, barátaival!
Kerékpárbérlés
Fedezze fel a környéket térítésmentesen igénybe vehető kerékpárjainkkal

Panziónk ideális rövidebb, vagy hosszabb kerékpártúrák kiinduló pontjának, hiszen a balatoni bringakörút mindössze 100 méterre található. Hagyja autóját a parkolóban és látogassa meg kétkeréken a térség látnivalóit. Panziónk ifjú vendégeire gondolva gyermek kerékpár is bérelhető, illetve igény szerint gyerekülést biztosítunk.

Biliárd, darts, asztalifoci, asztalitenisz
Ha nincs kedve kimozdulni

Vegye igénybe szabadidős szolgáltatásainkat! Játékaink fedett részen találhatók, így rossz idő esetére is megoldást kínálnak.

Gyerekjátszótér
Csúszda, hinta és mászóka
a gyermekek örömteli perceiért

Miközben a felnőttek szabadidős szolgáltatásaink egyikével mérik össze tudásukat, gyermekeik mini játszóterünkön kapcsolódhatnak ki.

Grillezés
Grillezen családjával és barátaival grill kertünkben

A grillezéshez szükséges kerti sütőt és eszközöket ingyenesen biztosítjuk. A helyszínen faszén is rendelkezésre áll (térítés ellenében), így Önnek nem kell ezek beszerzéséről gondoskodnia.

Jegyértékesítés
Gyűjtsön élményeket kedvezménnyel

A helyi turisztikai szolgáltatókkal történő együttműködésünknek köszönhetően számos belépő- és részvételi jegyet kedvezményes áron biztosítunk szállóvendégeink számára.

Igényeljen West-Balaton kártyát a recepción!

 H-8360 Keszthely, Apát utca 21.      |      Telefon: +36 30 286 3810      |      E-mail: tokajersales@gmail.com
GPS koordináták: N  46° 45' 53.9" E     17° 15' 19.2"      |      Webhely szolgáltató: Wix.com