Masszázs

Masszázs kínálatunk kialakításánál törekedtünk arra, hogy a fiatalabb és idősebb korosztály is megtalálja a számára megfelelőt, hogy a szürke hétköznapokból kiszakadva megszabadulhasson stressztől és fájdalomtól. Hagyja maga mögött a gondokat, kényeztesse magát frissítő, sport és méregtelenítő masszázsainkkal, energetikai kezeléseinkkel!

Svéd frissítő masszázsok

(Levendula-mandarin, vagy narancs-fahéj aromaolajjal)

A svéd masszázs simító, dörzsölő, gyúró, ütögető és rezegtető fogásaival gondoskodik test és lélek feltöltődéséről. Lazító, közérzetjavító, stressz és szorongás oldó, valamint fájdalomcsillapító hatású, emellett oldja a görcsöket, javítja az izmok állapotát, fokozza a teljesítőképességet.

Relax frissítő masszázs (felső hát, váll, nyak)


Teljes svéd hátmasszázs (hát, váll, nyak, kar, tenyér)


Teljes svéd testmasszázs (teljes hát, kar, tenyér, láb (combok, vádli, hátulról, elölről))

30'          5.800 HUF


40'          7.500 HUF


50'          9.500 HUF

Back Massage

Sport masszázs 

(Borsmenta-rozmaring aromaolajjal)

A svéd masszázs technikáit alkalmazva egy erőteljesebb, intenzívebb masszázsélményt biztosít, mely jobban kihat a mélyizomzatra is. Nyugtató hatása mellett csökkenti az izomgörcsöket, merev izmok okozta fájdalmakat, illetve lazítja a merev, letapadt izmokat.

Izomcsomó kioldó hátmasszázs


Teljes sport hátmasszázs (hát, váll, nyak, kar, tenyér)


Teljes sport testmasszázs (teljes hát, kar, tenyér, láb (combok, vádli, hátulról, elölről))

30'          5.800 HUF


40'          7.500 HUF


50'          9.500 HUF

Back Massage

Méregtelenítő masszázs

Ezzel a masszázstechnikával a szervezet immunrendszerére, és a szervek, szövetek között felhalmozódott méreganyagokra a nyirokpályákon keresztül hatunk. A nyirokmasszázs gyengéd, simító mozdulatokkal, a nyirokcsomók és nyirok utak serkentésével beindítja a nyirokrendszer működését, a méregtelenítést, az immunrendszer erősítését, harmonizálását.

Részleges nyirokmasszázs (láb vagy felsőtest)


Teljes nyirokmasszázs

30'         5.800 HUF


50'         9.500 HUF

Swedish Massage

Energetikai kezelések

Access bars® stresszoldó fejkezelés        50'       13.500 HUF

A kezelés a fejen található 32 Bar pont érintésével történik, melynek hatására az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé válnak az elraktározott hitrendszerek. Az Access bars kezelés végtelenül ellazító, gyengéd, théta, delta, gamma agyhullámokat generál, miközben mind a 32 életterületről letisztítja, oldja a tudatalattiban lévő fix nézőpontokat, negatív érzéseket, fizikai-lelki fájdalmakat, ítéleteket, bírálatokat.

Head Massage

Access facelift® arc és dekoltázs

ránctalanító kezelés                                50'       13.500 HUF

Az Access facelift kezelés kellemes, megnyugtató kézrátétellel történik, mely során az arc, a nyak és a dekoltázs finom érintésével 29 féle különböző energiával dolgozik. A kezelés sejtszinten áttranszformálja, megemeli és újrateremti a testet. Hatásával nem csak megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet, hanem oldja a tudat alatt elraktározott ítélkezéseket, hitrendszereket, fix nézőpontokat, melyek kihatnak a külső megjelenésünkre.

Reiki Treatment