H-8360 Keszthely, Apát utca 21.      |      Telefon: +36 30 286 3810      |      E-mail: tokajersales@gmail.com
GPS koordináták: N  46° 45' 53.9" E     17° 15' 19.2"      |      Webhely szolgáltató: Wix.com

Házirend

Kedves Vendégeink!

 

A Tokajer Wellness Panzió dolgozói mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a nálunk eltöltött idő elképzeléseiknek és elvárásaiknak megfelelő legyen. Ezért kérjük Önöket az alábbiak tudomásulvételére és betartására.

 

Dohányzás

A dohányzás a panzió szobáiban, éttermében, közösségi területein tilos, dohányozni csak az arra kijelölt területeken lehet.

Dohányzásra kijelölt helyek:

  • Recepció előtti terasz (a reggeli ideje alatt nem megengedett)

  • Belső parkoló mellett

 

Egyéb fogyasztás

Az alapszolgálatáson felül igénybe vett egyéb szolgáltatásokat a szobaszámlára terheljük.

 

Érkezés, távozás

Vendégeink a szobákat 14.00 órától foglalhatják el, és elutazás napján 10.00 óráig használhatják. Korai érkezést és késői elutazást szabad kapacitásunk függvényében tudunk biztosítani. Ebben az esetben extra díjat számítunk fel, melyről a recepció ad bővebb felvilágosítást.

 

Értéktárgy, talált tárgyak

Kérjük vendégeinket, hogy a panzió területén talált tárgyakat szíveskedjenek a recepción leadni.

 

Hibabejelentés

Kérjük vendégeinket, hogy a panzió területén, illetve a szobákban észlelt meghibásodásokat szíveskedjenek a recepción jelezni.

 

Károkozás

A Vendég felelősséggel tartozik minden kárért, melyet a Szolgáltató vagy harmadik személy elszenved a Vendég, vagy kísérője, vagy az ő felelőssége alá tartozó más személyek hibájából.

 

Kerékpárkölcsönzés

Panziónk térítésmentesen kerékpárbérlést biztosít (Kaució fizetése szükséges). Bővebb információért, időpontegyeztetésért, kérjük, forduljon a recepcióhoz. A kerékpárokat vendégeink saját felelősségükre használhatják.

 

Kulcsok

A bejelentkezéskor a vendég részére átadott kulcsok: épület bejárat, szobakulcs, széf kulcs. Kérjük vendégeinket, hogy az épület bejárati ajtót és a szobaajtót mindig tartsák zárva. Kijelentkezéskor a kulcsokat kérjük a recepción leadni. A kulcsok elvesztése esetén a zárak cseréjének és kulcsok pótlásának költségei a vendéget terhelik. Nap közben a kulcsok a recepión megőrzésre leadhatók.

 

Látogatók

A panzió szobáiban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a recepció előterében, illetve a recepció teraszán szíveskedjenek fogadni.

 

Légkondicionáló

A panzió minden szobája légkondicinoálóval felszerelt, melynek használata díjmentes. A hűtés előre beállított hőfokkal szabályozott, a hűtési fokozat állítható. Kérjük, ha nem tartózkodik a szobában, a légkondicionálót tartsa kikapcsolt állapotban.

 

Masszázs

Térítés ellenében lehetőség van masszázs igénybevételére, melyhez előzetes időpontegyeztetés szükséges a panzió recepcióján. Bővebb információért kérjük, olvassa el masszázs tájékoztatónkat, vagy forduljon a recepcióhoz.

 

Nyitva tartás

Recepció:                            8.00 – 20.00

Recepció bár:                     8.00 – 22.00

Wellness és fitness:           8.00 – 20.00

Szabadidős játékok:          8.00 – 21.00

Kerékpárbérlés:                  8.00 – 19.00

Masszázs:                           8.00 – 20.00 (Legkésőbbi kezdési időpont 19.00 óra)

 

 

Reggeli

Panziónk alapszolgáltatásként svédasztalos reggelit (kisebb vendéglétszám esetén felszolgált reggelit) biztosít a panzió éttermében és teraszán. A reggeli időpontja 8.00 – 10.00.

A panzió reggeli kínálata a reggeli ideje alatt, az étteremben és a teraszon történő fogyasztásra szolgál. Kérjük vendégeinket, hogy a panzió által biztosított ételeket és italokat ne vigyék ki a reggeliző helységek területéről.

 

Szabadidős játékok

A szabadidős játékok (biliárd, darts, asztali foci, asztali tenisz, gyermekjátszótér)  az A és B épületek közötti összekötő folyosó mellett találhatók. A szolgáltatásokat 14 éven alui vendégeink csak szülői felügyelettel használhatják.

 

Szolgáltatások igénybevételének feltételei

Kérjük vendégeinket a panzió és szolgáltatásainak rendeltetésszerű használatára.

A vendég a szobafoglalással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint a házirendet.

A vendég a panzió szolgáltatásait kizárólag saját felelősségére veheti igénybe.

A szolgáltatások csak a nyitva tartási időben vehetők igénybe.

A 18 év alatti vendégek a panzió szolgáltatásait csak a szülő felelősségére használhatják.

 

Vendégek nyugalma

Kérjük vendégeinket, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással ne zavarják azt, különös tekintettel 22:00 óra után.

 

Wellness és fitness

Wellness és fitness szolgáltatásaink a B épület földszintjén, kültéri medencéink a B és D épület mellett találhatók. A szolgáltatásokat – a masszás és szolárium kivételével – a panzió vendégei díjmentesen vehetik igénybe. Ezeken a területeken fokozott a csúszásveszély, az ebből eredő balesetekért a panzió felelősséget nem vállal. További információ a szolgáltatások használatáról a helyszínen kifüggesztett tájékoztatókon olvasható.

 

További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a szálloda recepciója ad felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy panziónkkal, szolgáltatásainkkal és egyéb észrevételeikkel forduljanak bizalommal kollégáinkhoz, hogy a felmerülő kérdésekre válasszal, az esetleges problémákra megoldással szolgálhassunk.

 

Kellemes időtöltést kívánunk a Tokajer Wellness Panzióban!