tokaj-07.jpeg
 

COVID-19 kisokos

Tájékoztatás az új koronavírus okozta fertőzés COVID-19 kapcsán

 

Hivatkozás a WHO által kiadott útmutató alapján.

A koronavírus (SARS-COVID-19) elsődlegesen légúti vírus, amely elsősorban emberről-emberre terjed cseppfertőzéssel.

A koronavírusok a nevüket a koronára emlékeztető felszíni kitüremkedéseik alapján kapták.

A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed, köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe. A fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, onnét a szervezetbe juthat az arc, száj, orr érintésével.

Az új koronavírus okozta megbetegedés leggyakrabban enyhe tünetetekkel jár; láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom, fáradékonyság. Ritkábban súlyos tüneteket is okozhat, főleg azoknál, akik valamilyen krónikus alapbetegségben szenvednek.

A Tokajer Wellness Panzió az alábbiakban olvasható döntések meghozatalával szeretné mindannyiunk védelmét elősegíteni:

 

A személyzet megfelelő oktatásban részesült a személyi higiénia és a fokozott fertőtlenítésekkel kapcsolatban. Munkatársaink megfelelő védőeszközökkel vannak ellátva.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által kiadott COVID-19 kézikönyv ajánlásait figyelembe véve üzemeltetjük a szálláshelyet.

A közösségi tereinkben kézfertőtlenítő szereket helyeztünk el, amelyek minden Vendégünk számára elérhetőek. A mosdókban szappan és papírkéztörlő áll rendelkezésre.

 Kérjük, hogy arcmaszkot viseljenek a bejelentkezéskor!

A közösségi tereket 2 óránként fertőtlenítjük, külön gondot fordítva az ajtókilincsek, kapcsolók, fogantyúk, korlátok aprólékos áttörölgetésére.

A szobákat naponta takarítjuk virucid fertőtlenítő szerrel, figyelünk a szellőztetésre. A fürdőszobai bekészítésekre külön odafigyelünk.

Kontaktmentes bejelentkezést biztosítunk a Vendégek részére az online cardex kitöltési lehetőséggel. Érkezéskor már csak egy aláírást kérünk az előkészített dokumentumra.

Lehetőség van, okoseszközzel, vagy bankkártyával fizetni, az összeget akár előre is elutalhatja számunkra.

A svédasztalos reggeli helyett bővített kontinentális reggeliből lehet választani. Személyzetünk átadja az összekészített tálakat a pultnál. Természetesen belefér a repeta is! Ételválasztékunkat elolvashatják a kiszolgálótérben. Munkatársaink minden Vendég után fertőtlenítést végeznek. Nagyobb Vendéglétszám esetén turnusokat vezetünk be. Az asztaltávolságot előre kialakítottuk.

Külső medencénk vizét az előírásoknak megfelelően folyamatosan ellenőrizzük,2 óránkénti mintavétellel. A módosításoknak megfelelően korlátozzuk a medencében egyidejűleg tartózkodók létszámát. Kérjük, hogy tartják be az elő-és utózuhanyzást!

Továbbra is használható a kerékpár, grill, billiárd, csocsó, asztalitenisz, szolárium, futópad, szobabicikli, gyermekjátszótér, darts.  Igénybe vehető masszázs.

Újra megnyitottuk  a wellness részleget!

A módosításokat honlapunkon folyamatosan frissítjük.

 

Szeretettel várunk mindenkit!